Qui som

El Centre de Desenvolupament infantil i Atenció precoç (CDIAP) Equip 40 forma part de la xarxa d’atenció precoç integrada en el Sistema Català de Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya. .

La zona d’atenció comprèn les poblacions següents: Cervelló, Corbera, La Palma de Cervelló, Molins de Rei, St. Feliu de Llobregat, St. Vicenç dels Horts i Vallirana.

El servei està gestionat per la cooperativa de treball associat Equip 40 d’estimulació de petita infància S.C.C.L., entitat sense afany de lucre inscrita al Registre Territorial de Cooperatives de Barcelona amb el número BN-2002 i a la Secció Entitats Privades d’ Iniciativa Social de la Direcció General d’ Afers Socials amb el nº E00717.
L’activitat està finançada, en la seva totalitat, mitjançant un concert amb l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS) del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i compta amb el suport dels ajuntaments de Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Molins de Rei i Vallirana.